Vi är transparanta

Hållbarhet för Nudient är en hygienfaktor, och vi genomför ständiga förbättringar för att vi i framtiden ska bli ett 100% hållbart företag.

Vi arbetar dagligen med att minska vår klimatpåverkan, bland annat genom att transportera och utveckla våra produkter på ett så miljövänligt sätt som möjligt. År 2021 siktar vi på att transportera minst 80% av våra produkter med andra fraktsätt än flyg.

Vi blir bättre hela tiden

Vi arbetar ständigt för att minska vår klimatpåverkan, delvis genom att transportera våra produkter och anpassa våra förpackningar på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

100% återvinningsbar förpackning

Alla våra förpackningar är 100% återvinningsbara.

Samarbeten

På Nudient anser vi att hållbarhet omfattar ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. Därför investerar vi i flera projekt som har en positiv påverkan på miljön och som skapar möjligheter för människor att ta sig ur fattigdom.

We offset our carbon footprint via Ecologi

Klimatavtryck

Vi investerar i projekt som reducerar växthusgaser. Vi investerar endast i CO2-reduceringsprojekt som har ”Gold Standard”-certifiering, dvs de projekt som är högst rankade utifrån påverkansgrad. För närvarande investerar vi i gasutvinning i Istanbul.

Läs mer

Trädplantering

Ett sätt att ta itu med klimatkrisen och se till att temperaturökningen maximalt uppgår till 1,5 grader Celsius, är att plantera träd. Plantering av träd är också avgörande för att förhindra ekologisk kollaps. Därför investerar vi i det peruanska beskyddet av Amazonas.

Läs mer

Bower x Nudient

Tillsammans med våra vänner på Bower har vi tagit fram en lösning för att återvinna våra förpackningar. Självklart vill vi involvera våra kunder i detta spännande projekt.

Genom Bower-appen har du möjlighet att återvinna våra förpackningar och bli belönad för det. Allt du behöver göra är att skanna streckkoden i appen och ta med återvinningsstationen. Detta som ett viktigt initiativ för en bättre värld.

Läs mer

Bidrar till ett bättre liv för andra

”Hand in Hand” bygger på en självhjälpsmodell som hjälper människor i fattigdom att utveckla kunskaper och färdigheter som behövs för att starta och driva ett företag - från att hitta en affärsmodell till att hantera företagets ekonomi och marknadsföring. Under ett år lär Hand in Hand ut kunskaper och verktyg som gör det möjligt för deltagarna att starta egna företag.

Genom att sponsra Hand in Hand skapas fler möjligheter för många män och kvinnor att ta sig ur fattigdom.

Gå med i Nudient Studio-familjen