★Kundrecensioner★

Vad tycker våra kunder?

471 reviews
87%
(409)
12%
(56)
1%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
Slimmat och snyggt

Älskar

5/5

Supertunt iPhone 7 skal - Rosé transparent

5/5

Fantastisk cover! Kan varmt anbefales

Amazing!

Beställde fel och fick ett helt nytt skal. Fantastisk service och produkt

4/5

Supertunt iPhone X skal v2.0 - Solid black

Vi levererar direkt hem till dig
Leveranstid 1-3 dagar
Just nu 20%
Premiär för Samsung skal!
JUST NU 20% & PREMIÄR FÖR SAMSUNG SKAL!

Vad är Nudient?
Nudient startades för att ge dig marknadens tunnaste iPhone skal utan att tumma på varken skydd eller kvalitet. Vi har tagit fram ett skal som både skyddar din telefon men samtidigt behåller den estetiska känslan. Inget annat skal sitter så perfekt runt telefonen som Nudient och skalet ger även en mycket behaglig yta att hålla i. För att skydda kameran finns en millimeterhög upphöjd kant.

Leverans
Hur lång är leveranstiden?
Vi postar din beställning så snart du har lagt beställningen och sedan tar det mellan 1-6 arbetsdagar beroende på leveransalternativ för Posten att leverera din order direkt ner i din brevlåda
Vad kostar frakten?
19-29kr för leverans i hela Europa. Vi skickar produkten direkt hem till din brevlåda.
Kan jag spåra min leverans?
Om du inte får ditt skal inom 7 arbetsdagar så är du välkommen att höra av dig till support@nudient.zendesk.com i så löser vi det. När din order är skickad så får du ett mail. Vi skickar de flesta av våra ordrar via varubrev vilket innebär att du inte kan spåra din order och ditt paket levereras direkt ner i din brevlåda.
Min order har inte kommit inom 7 arbetsdagar
Våra ordrar levereras direkt till din brevlåda, vilket innebär Steg 1) Börja med att säkerställa att din adress är samma som den adress du angav på din order Steg 2) Står du skriven på adressen och ditt namn finns på brevlådan? Om du inte gör det så måste du ange C/O, eller sätt upp en lapp med ditt namn på brevlådan, annars hittar inte Posten din brevlåda och kan således inte leverera ditt paket. Läs mer på Poststyrelsens hemsida: http://arkiv.pts.se/sv/Bransch/Post/CO-adresser/
Vilka fraktleverantörer erbjuder Nudient?
Vi använder oss av PostNord för alla leveranser inom Norden.

Produktegenskaper
Hur mycket skyddar skalet?
I Sverige gillar vi att använda ett uttryck som heter lagom. Det går inte att definiera på ett enkelt sätt men det är inte för stort och inte heller för litet utan just lagom. Nudient är lagom. Lagom tjockt för att skydda men lagom tunt för att inte ta för stor plats. Det skyddar mot repor, smuts, små smällar och vatten. Vi skulle definiera lagom som perfekt, och det är just vad Nudient är!
Vad är skalet gjort av?
Skalet är gjort av polypropen-plast och har en matt yta som ger ökat grepp.

Returer
Hur gör jag en retur?
Vi erbjuder mer än gärna returer i sin original-förpackning (öppnade förpackningar är ganska okej) så länge det är inom 30 dagar från beställning. Vi accepterar dessvärre inte returer av använda skärmskydd. Om du vill göra en retur så kontakta vår kundtjänst på support@nudient.zendesk.com

Nöjd kundgaranti
Vad innebär er 100% nöjd kundgaranti?
Gäller ett år från inköpsdatum. Denna garanti täcker enbart själva produkten, inga telefoner. Om ett garantiärende uppstår kontakta oss via vår kundtjänst och ange adress, ordernummer och en detaljerad beskrivning av ärendet. Observera att ersättningar inte kommer att ske i följande fall, även under garantitiden. • Fel eller skador orsakade av felaktig användning/slarv, tappade produkter. • Estetik/förändringar som sker under användning (mindre repor och slitage.)

Övrigt
Avbyta eller ändra en order
Om du vill ändra eller avbryta en order så måste du snarast maila vår kundtjänst. Om ordern redan skickats så är det dessvärre inte möjligt att ändra eller avbryta ordern.
Vart är Nudient baserat?
Nudient är baserat i Stockholm med lager i Jönköping, där din order även skickas ifrån.
Vilka betalningssätt har Nudient?
Nudient erbjuder bortsett från VISA, Mastercard och AMEX även Klarna, Swish och Paypal. Vi är otroligt stolta över att erbjuda samtliga av de vanligaste betalningssätten.
Hur recenserar jag ett skal?
Efter 14 dagar så får du ett mail där du kan ge betyg och en kommentar.
Vem ska jag kontakta om jag har marknads- eller pressförfrågningar?
Kontakta oss på info@nudient.com
Kan jag besöka er på ert kontor?
Hur trevligt det än hade varit så måste vi dessvärre säga nej. Vi ger dock mer än gärna tips på andra trevliga ställen i Stockholm.
Kan jag få någon rabatt om jag beställer många skal?
Besök vår återförsäljar-sida för att få mer information.