Skärmskydd

Utforska våra skärmskydd för att skydda din telefon från repor och smuts, utan att kompromissa med enhetens visuella tilltalande.

Kameraskydd

Skärmskydd

Ett skärmskydd är en av de billigaste försäkringarna du kan köpa till din telefon. Alla kan slinta med handen och tappa mobilen när du minst anar det. Hos oss på Nudient hittar du hållbara skydd för smartphones som skyddar mot repor och sprickor. Skyddet är anpassat att fungera med alla modeller inklusive Samsung och iPhone.

Hållbara skärmskydd till Samsung och iPhone

Våra premium skyddsglas till mobil är tillverkade av mycket reptåligt och härdat glas och klassad till 9H i hårdhet vilket ger en reptålig yta som inte stör din användarupplevelse på något sätt. De rundade kanterna ger en snygg finish och du kommer inte ens märka att skyddet sitter på telefonen. Oavsett om du har en Samsung eller en iPhone kommer skyddet passa lika bra. Vi har även stor fokus på hållbarhet och vill att du ska kunna köpa ditt skärmskydd med gott samvete. Därför arbetar vi ständigt med att minska vårt klimatavtryck och se över hur vi kan minska utsläppen som företag.

Skärmskydd som täcker 100 % av skärmen

Vi på Nudient har tagit fram en design på skärmskydd som täcker 100 % av din smartphone. Du kan alltså känna dig helt trygg i alla lägen. Den unika utformningen gör att vårt displayskydd passar perfekt runt hörnen och sitter som det ska oavsett din modell. Allt du behöver göra för att sätta på skärmskyddet är att torka av displayen med en alkoholvåtservett. Använd sedan en mikrofiberduk för att säkerställa att det inte finns damm på skärmen. Om det ligger dammpartiklar på skärmen bildas det lätt bubblor när du lägger på skyddet. Sedan behöver du bara dra bort den skyddande hinnan och lägga på skyddet. Var noggrann och se till att skyddet hamnar rätt i förhållande till din skärm. Vi har skärmskydd till Samsung och iPhone modeller. Chansa inte utan köp ett praktiskt skydd till din telefon så snart som möjligt.