iPhone 14 Pro Max skal

Shoppa skal till iPhone 14 Pro Max hos Nudient. Stort utbud av mobilskal till iPhone 14 Pro Max i trendiga färger och med snabb frakt.

iPhone 14 Pro Max skal

Skal iPhone 14 Pro Max

Här hittar du ett stort utbud av skal till iPhone 14 Pro Max i en innovativ design som behåller mobilens originalkänsla. Skalen är framtagna med ett tydligt skandinaviskt formspråk och finns i en mängd trendiga färger.

Skal iPhone 14 Pro Max med funktionell design

Skydda din mobil med skal iPhone 14 Pro Max från Nudient. Inspireras av ett stort utbud med mobilskal som kombinerar säsongens färger med en funktionell och snygg design. Våra mobilskal iPhone 14 Pro Max skyddar din mobil från stötar och fall samtidigt som de ligger skönt i handen

.iPhone 14 Pro Max skal med en stor dos personlighet

Med Nudients skal till iPhone 14 Pro Max kan du enkelt stå ut från mängden, tack vare skalens pigga färger och den innovativa designen. Mobilskal iPhone 14 Pro Max är funktionella, sköna att se på och kan bytas efter humör. Kika i utbudet och se vilken färg du själv fastnar för. Nudient arbetar med hållbarhet i fokus, samtidigt som vi utvecklar mobilskal som är praktiska och användarvänliga. Mobilskalens design gör att du behåller mobilens ursprungskänsla. Nudient är ett Fashion Tech-företag som gör det lätt att uttrycka din personliga stil. Vårt stora utbud av mobilskal till iPhone 14 Pro Max kan enkelt matchas med övriga accessoarer i sortimentet.

Skal iPhone 14 Pro Max med hållbarhet i fokus

Nudients hållbarhetsarbete genomsyrar hela företaget och våra skal iPhone 14 Pro Max har bland annat designats i återvunnen PC-plast. iPhone 14 Pro Max fodral finns i flera utföranden. I utbudet hittar du t ex ett transparent skal som tagits fram för att skydda din iPhone mot repor, samtidigt som skalet inte påverkar utseendet på mobilen. Vi erbjuder skal med olika tjocklek, du hittar bland annat serien Bold som prisbelönats och serien Thin. Vilken typ av skal du väljer beror på hur tunt skal du önskar, färg och design. Skalen har uppmärksammats av modetidningen Vogue. Önskar du enbart ett enklare skydd kan du istället välja en Screen Protector som finns i tre utföranden. Ta del av vårt stora sortiment och se vad som gjort mobilskalen så populära! Vi utökar ofta utbudet med nyheter och när du handlar hos oss erbjuder vi snabb frakt.