iPhone 14 Plus skal

Hos Nudient hittar du snygga skal till iPhone 14 Plus i trendiga färger. Stort utbud och hållbar design. Shoppa mobilskal till iPhone 14 Plus med snabb leverans.

iPhone 14 Plus skal

Skal iPhone 14 Plus

Skydda din mobil med ett skal iPhone 14 Plus från Nudient. Hos oss hittar ett stort utbud av stilsäkra och trendiga mobilskal till iPhone.

Skal iPhone 14 Plus i snygga färger

Hos Nudient finner du mobilskal till iPhone 14 Plus i ett brett urval av färger. Skalen är designade för att ge ett maximalt skydd utan att för den sakens skull göra mobilen klumpig att hantera. I vårt ständigt uppdaterade sortiment hittar du mobilskal till din iPhone i en innovativ design.

iPhone 14 Plus skal i greppvänligt material

Ett bra mobilskal till iPhone 14 Plus är ska inte bara ha en tilltalande formgivning, det ska även skydda din mobil på ett sådant sätt att oavsiktliga stötar och lättare slag inte förkortar livslängden på telefonen. Nudient erbjuder mobilskal i ett greppvänligt material och som skyddar såväl mobilens kanter som objektivet till kameran. Vi är måna om att de material som finns i vår iPhone 14 Plus skydd ska vara bekväma att hålla i handen och inte förta känslan av att du håller i en mobil. I vårt sortiment hittar du även transparenta skydd till såväl Samsung som iPhone. Dessa skal är tillverkade i TPU, som ger en behaglig yta, och de färgade skalen är bland annat tillverkade i slitstark polykarbonatplast.

Mobilskal med snabb leverans och 30 dagars ångerrätt

När du köper ett mobilskal till iPhone eller Samsung hos Nudient får du alltid en högkvalitativ produkt som inte klibbar mot skinnet när du håller den i handen. Utöver det har skalet en perfekt omslutande passform på mobilen. Gummeringen och tygmaterialet på insidan av skalet skyddar din mobil på ett optimalt sätt. Hos oss är det kvalitet i alla led, från design till val av material, som stor i fokus. Vi lägger stor vikt vid att alla skal, oavsett om det handlar om skal iPhone 14 Plus eller iPhone 14 Plus silikonskal, ska kombinera en snygg och funktionell design med användarvänlighet. Vill du matcha ditt iPhone 14 Plus skal med tilltalande och funktionella tillbehör kan du botanisera bland våra etuin för AirPods och korthållare. Ta en titt i vårt stora utbud och hitta ett premiumskal som tilltalar dig designmässigt och som fyller dina behov gällande mobilskal.