iPhone 13 Pro Max skal

Skydda din telefon med ett iPhone 13 Pro Max skal från Nudient. Alltid snabb frakt och 30 dagars öppet köp på mobilskal för iPhone.

iPhone 13 Pro Max skal

iPhone 13 Pro Max skal

Hos Nudient shoppar du stilrena och praktiska mobilskal iPhone 13 Pro Max som skyddar mot stötar och fall. De är diskreta och du märker knappt att skalet är på när du håller telefonen i handen. Kika runt bland vårt sortiment av iPhone 13 Pro Max skal och välj ut din favorit.

Hållbara skal till iPhone 13 Pro Max

Hos Nudient lägger vi inte bara stort fokus på design utan även hållbarhet. Vi vill att du ska kunna använda ditt mobilskal iPhone 13 Pro Max under lång tid. Därför har vi gjort dem så funktionella och mångsidiga som möjligt. Du kan till exempel använda ditt skal tillsammans med en trådlös laddare. Om du hellre vill ha ett plånboksfodral till iPhone 13 Pro Max kan du välja en av våra korthållare. Här har du plats för tre stycken kort. Våra skal ger din telefon ett bra skydd och ligger skönt i handen. De är dessutom lätta att stoppa ner i fickan eller väskan när du är färdig.

Skal iPhone 13 Pro Max i flera fina färger

Oavsett om du vill ha ett silikonskal till iPhone 13 Pro Max eller ett genomskinligt hittar du det du söker hos Nudient. Vi fokuserar på dova och stilrena färger som du inte tröttnar på. Med ett genomskinligt iPhone 13 Pro Max skal ser du fortfarande originalfärgen på mobilen samtidigt som du har ett fullgott skydd. Om du behöver tvätta ditt skal kan du enkelt rengöra det med en trasa och lite ljummet vatten. Våra iPhone 13 Pro Max Skal är designade av den välkände designern Jesper Ståhl och erbjuder dig som kund någonting alldeles extra. Skyddet omsluter din mobil perfekt och ger även skydd mot de fyra kanterna. När du beställer hos oss får du snabba leveranser och öppet köp i 30 dagar. Så ta en titt på vårt utbud av snygga skal och se om du hittar någon som faller dig i smaken.