iPhone 12 Pro Max skal

Handla iPhone 12 Pro Max skal från Nudient med snabb frakt. Greppvänliga iPhone 12 mobilskal i en stilren design. 30 dagars öppet köp.

iPhone 12 Pro Max skal

iPhone 12 Pro Max skal

Har du en iPhone 12 Pro Max? Skydda den med ett stilsäker och högkvalitativt mobilskal från Nudient. Vi har specialiserat oss på snygga skal som skyddar mobilen utan att förta känsla och användarvänlighet. I den här kategorin hittar du iPhone 12 Pro Max skal i en mängd färger.

Trendiga mobilskal till iPhone 12 Pro Max

Nudient satsar på kvalitet i alla led, och här hittar du mobilskal i polykarbonatplast. Skalen har försetts med slitsar och omsluter din iPhone på ett perfekt sätt. Idén till Nudient föddes ur en vilja att ta fram skal som inte döljer känslan av att använda en ny mobil. Vi tillverkar även accessoarer som du kan matcha med ditt nya skal. Om du är på jakt efter ett iPhone 12 Pro Max plånboksfodral bör du t ex inte missa Nudients magnetiska korthållare som enkelt fästs på skalet och ger plats för tre olika kort. Vårt mål är att du ska kunna skydda din nya mobil med ett skal utöver det vanliga.

iPhone 12 Pro Max skal som fungerar med trådlös laddning

Våra produkter erbjuder inte endast en snygg design, de har även en hög grad av funktionalitet. När du köper ett iPhone 12 Pro Max skal hos Nudient får du en produkt som fungerar med trådlös laddning. Skalet rengörs enkelt med ljummet vatten. Vi fyller regelbundet på sortimentet med ny design och fodral till iPhone 12 Pro Max i nya eleganta färger. Ända sedan starten 2016 har vi haft ett nära samarbete med våra kunder och vi tar till oss av feedback och strävar efter att erbjuda perfektion i samarbete med den kände produktdesignern Jesper Ståhl. För oss är det självklart att värna om miljön och alla våra skal till iPhone 12 Pro Max levereras i en elegant återvinningsbar förpackning. Vi erbjuder snabb frakt och 30-dagars öppet köp på samtliga produkter. Botanisera i utbudet och hitta ett skal som får din mobil att sticka ut från mängden!