iPhone 12 Mini skal

Med ett iPhone 12 Mini skal från Nudient skyddar du mobilen utan att förta originalkänslan. Välj mellan iPhone mobilskydd i snygga färger.

iPhone 12 Mini skal

iPhone 12 Mini skal

Skydda din iPhone 12 Mini från repor med ett skal i stilren design. Vi på Nudient har specialiserat oss på iPhone 12 Mini skal och andra mobilskydd som inte märks annat än på grund av designen. Våra mobilskal kan enkelt kombineras med korthållare och andra matchande mobilaccessoarer. Här hittar du ett skal som omsluter din iPhone perfekt.

Mobilskal till iPhone 12 Mini i snygga färger

Nudient designar mobilskydd som sticker ut tack vare en Skandinavisk design i toppklass. Vi tar regelbundet fram nya funktionella modeller i stilrena färger. Med vårt utbud av mobilskydd kan du enkelt välja ett skal till iPhone 12 Mini som passar din stil och ditt humör för dagen. För oss är det viktigt att du ska behålla originalkänslan hos din mobil. De skal som vi tillverkar stör inte upplevelsen när du trycker på knapparna, samtidigt som de omsluter mobilen på ett perfekt sätt. Mobilskalets material är behagligt och klibbar inte. Vi gillar smarta funktioner och har bland annat tagit fram tunna korthållare som är magnetiska och enkelt klickas fast på skalet.

iPhone 12 Mini skal i smart design

När du shoppar ett iPhone 12 Mini skal hos Nudient får du en produkt som fungerar med trådlös laddning. Skalet är försett med våra speciellt framtagna Nudient-magneter som har en praktisk autojusterande funktion. Tack vare magneterna fäster du enkelt en av våra korthållare på skalet vid behov. Korthållaren passar dig som söker ett praktiskt iPhone 12 Mini plånboksfodral. Vi har produkter som tillverkats i polypropenplast av det hårdare slaget. De omsluter och skyddar din iPhone Mini på ett optimalt sätt, samtidigt som de är mycket enkla att hantera och lätt glider ner i en jackficka eller handväska. När du handlar hos oss får du produkter som paketerats i en 100 % återvinningsbar förpackning. Om du av någon anledning skulle vilja returnera din produkt så erbjuder vi öppet köp i 30 dagar. Utforska våra premiumskal och hitta en produkt i en verkligt genomtänkt design!