iPhone 11 Pro skal

Skydda din mobiltelefon med ett iPhone 11 Pro skal från Nudient i din favoritfärg. Beställ redan idag och få snabb frakt!

iPhone 11 Pro skal

iPhone 11 Pro Skal

Du som letar efter skal till iPhone 11 Pro har kommit rätt. Nudient har ett stort utbud med högkvalitativa iPhone 11 Pro skal till bra pris och i många färger. Skalen är speciellt framtagna för att skydda din telefon samtidigt som de är bekväma att hålla i.

Greppvänliga mobilskal till iPhone 11 Pro

Skal till iPhone 11 Pro är inte endast till för att vara snygga, de bör även skydda mobilen ordentligt. Materialet som använts till mobilfodral iPhone 11 Pro är därför bland annat tillverkat med polykarbonatplast. Skalen har en matt känsla som ger dig bra grepp om mobilen, men inte så matt att du kommer ha svårt att att få telefonen att glida ner i fickan. De fantastiska iPhone 11 Pro skalen har dessutom ett mjukt tyg på insidan vilket hjälper till att ge ett utökat skydd för mobilen. Trots mobilskalens skyddande egenskaper är vissa modeller endast en millimeter tunna. Nudients mål med tillverkningen av dessa skal är att du ska få ett av de mest precisa och slimmade skalen någonsin.

Skal iPhone 11 Pro med snabb leverans

När du köper iPhone 11 Pro skal från Nudient får du en produkt av hög kvalitet. Skalen som består av bland annat polypropenplast och har en insida av tyg kommer skydda din telefon ordentligt mot eventuella stötar. De har även en avskalad och stilren design och finns i en rad olika färger för att alla ska kunna hitta just sin favorit. Vi har lagt stor vikt vid att utveckla ett sortiment som kombinerar användarvänlighet med design och erbjuder alla våra produkter till ett bra pris. När du köpt en produkt hos oss kan du se fram emot en snabb leverans. Vi försöker även göra vårt yttersta för att minska avtrycket på miljön, därför skickas produkterna i återvinningsbara förpackningar. Skulle du av någon anledning vara missnöjd med produkten har du 30 dagars öppet köp. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor om våra mobilskal.