Global Recycling Standard certification

Global återvinningsstandardcertifiering


Är du intresserad av att göra en positiv inverkan på miljön genom dina shoppingval? Då behöver du inte leta längre än våra GRS-certifierade återvunna plastprodukter. Dessa produkter är inte bara stilrena och funktionella utan bidrar också till en mer hållbar framtid.

Vad är GRS-certifiering?

Global Recycled Standard (GRS) är en certifiering som säkerställer att produkter tillverkas av återvunna material. Denna certifiering verifierar användningen av återvunnet innehåll i produkter och spårar flödet av material genom leveranskedjan. Genom att välja GRS-certifierade produkter kan du vara säker på att du stöder en cirkulär ekonomi och minskar efterfrågan på jungfruliga material.

Varför välja återvunna plastprodukter?

Återvunna plastprodukter erbjuder en mängd fördelar både för konsumenter och miljön. Genom att välja produkter tillverkade av återvunnen plast hjälper du till att avleda plastavfall från soptippar och hav. Dessutom kräver tillverkningen av återvunna plastprodukter vanligtvis mindre energi och resurser jämfört med produkter tillverkade av jungfruliga material.

Vad skiljer våra återvunna plastprodukter?

Våra GRS-certifierade återvunna plastprodukter går längre än bara att vara miljövänliga. De är designade med hållbarhet och kvalitet i åtanke och säkerställer att du kan njuta av ditt köp under många år framöver. Från stilrena väskor till praktiska förvaringslösningar erbjuder vårt sortiment av återvunna plastprodukter något för alla.

Gör en skillnad med dina shoppingval och välj våra GRS-certifierade återvunna plastprodukter. Delta i arbetet med att skapa en mer hållbar framtid för kommande generationer.