Returportal

Från det att du mottagit din varor har du möjlighet att byta ut eller returnera en eller flera köpta artiklar på vår hemsida inom 14 dagar.

Vänligen notera: För att du ska känna dig trygg när du handlar dina juklappar hos oss har vi förlängt öppet köp med fria returer och byten till 31 januari 2024.

  • Artiklarna behöver då möta följande krav:
  • Artikeln behöver vara i samma nyskick som när den mottogs.
  • Artikeln behöver vara i sin originalförpackning, tillsammans med samtliga skyddande etiketter..
  • Eventuella gratisprodukter i samband med erbjudanden kommer faktureras om inte samtliga produkter från erbjudandet returneras.
  • Vi godkänner inte returer på artiklar som är specialbeställda, exempelvis produkter från NUDIENT x IGWT Paris kollektionen.

Byten kan endast göras på andra produkter till samma värde. Skulle du önska att byta till en dyrare produkt, måste du istället returnera för en full återbetalning och sedan lägga en ny beställning på den dyrare produkten.

Produkter köpta hos någon av våra återförsäljare kan ej returneras, bytas eller reklameras hos oss. Vänligen kontakta din återförsäljare angående eventuella problem.

Om du önskar att göra en retur, vänligen följ instruktionerna och registrera din retur på vår portal här.

När vi mottagit din retur kommer vi säkerställa att den möter samtliga av våra krav och sedan registrera en full återbetalning. Återbetalningen sker via samma betalningsmetod som när du la din order.

Om du har valt att betala via Klarna faktura, rekommenderar vi alltid dig att kontakta dem för att pausa din faktura tills det att din retur har blivit godkänd. Du kan även välja att betala din faktura, så kommer istället Klarna återbetala dig när returen är godkänd.

Det tar vanligtvis upp till 30 dagar för en retur att bli behandlad på vårt lager.