Returer

HUR INITIERAR JAG EN RETUR?

För att initiera en retur, besök vår Returportal (https://www.nudient.se/pages/return-portal) och följ de angivna instruktionerna.

Efter att du har skickat in din retur och vi har verifierat att produkten uppfyller våra returkriterier, kommer vi att utfärda en återbetalning med samma betalningsmetod som användes vid köpet.

VAD ÄR VÅR POLICY FÖR ATT RETURNERA PRODUKTER KÖPTA FRÅN NUDIENT?

Du kan returnera produkter som köpts direkt från vår webbplats inom 14 dagar efter mottagandet. Var vänlig och se till att produkten är i sitt ursprungliga, nya skick och att den returneras i sin originalförpackning med alla etiketter och skyddsdekal intakta. Returer är kostnadsfria.

KAN JAG BYTA UT EN PRODUKT MOT EN ANNAN?

Tyvärr kan vi inte hantera byten, endast returer. Om du har frågor angående byten, vänligen kontakta vårt dedikerade kundserviceteam på support@nudient.com

FINNS DET NÅGRA VILLKOR FÖR RETURER?
Produkten måste vara i samma nya skick som när den mottogs och i originalförpackningen. Dessutom måste en kostnadsfri vara som inkluderades i ditt köp på grund av en kampanj också returneras, annars debiteras dess kostnad.
VAD GÄLLER FÖR PRODUKTER KÖPT FRÅN EN ÅTERFÖRSÄLJARE?

Produkter som köpts från en extern återförsäljare kan inte returneras via vår webbplats. Vänligen kontakta den berörda återförsäljaren för eventuella problem.