En strävan efter enkelhet och perfektion

Vårt uppdrag

Vi strävar efter att skapa bra, designade mobiltillbehör. En produkt köps för att användas, inte bara funktionsmässigt men även psykologiskt och estetiskt.

Vad värderar vi?

I en värld som är överfylld av olika val insåg vi att renhet antagligen är det bästa motgiftet. Vi var trötta på stora, klumpiga mobilskal som tog ifrån oss den ursprungliga känslan av en perfekt designad telefon. Enklare design, sofistikerat och funktionellt är våra kärnvärden för våra nya produkter.

”vi försöker hela tiden förbättra våra produkter med nya och bättre versioner”

Vad är det vi skapar och varför ska du köpa våra produkter?

Vi skapar mobiltillbehör med enklare design, men snygga. Vår mest populära produkt för närvarande är andra versionens mobilfodral och efter att vi kollade runt på nästan varenda liknande fodral som finns och lyssnat på våra kunder, så kan vi säga att vi verkligen är stolta över den senaste generationen av våra produkter. Vi försöker hela tiden förbättra våra produkter med nya och bättre versioner. Vi har många som följer oss på vår resa för att göra de mest precisa, designade mobiltillbehören i branschen.

Vad är våran approach?

Vi vill visa och utbilda våra kunder ner till minsta detalj i alla våra produkter, tillsammans med en skandinaviskt inspirerad livsstil inom minimalistiskt mode och design.

Nudient Studio

Nudient – vårt eget ord för ”enklare design” föddes 2016 i Stockholm, Sverige, ur kärlek och fascination till skandinavisk estetik och livsstil. Med ett stort utbud av mobilfodral, skärmskydd och laddkablar finns vi (för närvarande) i Europa, med Storbritannien, Tyskland, Sverige och Nederländerna som de största marknaderna. 


Följ oss på resan,

Ledning

Vidar Sjöqvist 

VD 

Medgrundare


Max Andersson 

Kreativ chef  

Medgrundare


Pontus Krusing 

CFO

Medgrundare


Syns i