Etablerat i Hong Kong,

grundat i Stockholm

Våran lilla historia

År 2015 befann sig Vidar, Nudients VD, i Hong Kong för studier. Avsaknaden av bra mobilskal gjorde att han inte hade något på telefonen. En dag hittade han ett skal som liknade det han sökte. Skalet gav känslan av att det inte var något skal på telefonen då det smälte samman med telefonens design.


När han kom tillbaka till Sverige så grundade han Nudient tillsammans med två vänner. Nudient grundades på ett café på Sveavägen i Stockholm år 2016. Sedan dess de strävat efter att designa det perfekta mobilskalet.


Pontus 

Growth/Finans 

Medgrundare

Max 

Varumärkeschef/CD 

Medgrundare

Vidar 

VD

Medgrundare 

Design

Eftersom det första supertunna skalet vi lanserade år 2016 hade vissa brister som vi blev varse om genom feedback från kunder, bestämde vi oss för att vår produktutveckling skulle vara iterativ med fokus på kunders feedback. Under 2019 lanserade vi version 2 av vårt skal, vilket fick ett extremt bra mottogande från våra kunder, men Nudient nöjde sig inte där.


Under hösten 2020 lanserade Nudient version 3 i samarbete med den prisbelönte designern Jesper Ståhl, och tillsammans med kunders feedback kan vi säga att vi är extremt stolta över våra nya produkter.

2016

V1

Supertunt skal

2018

V2

Tunt skal

2020

V3

Tunt skal

2022

V4

Tunt skal

Nudient idag

Idag är Nudient ett starkt etablerat varumärke i Europa, välkänt för dess produktutveckling inom mobilskal och accessoarer. Under 2019 blev Nudient partner med en av världens främsta distributörer, Brightstar. Under 2020 berikades detta samarbete av en global lansering av varumärket i återförsäljar-kanaler.