2016

De tre vännerna

Nudient är ett företag grundat av tre vänner som har känt varandra sedan barnsben. Även om de initialt gick olika vägar gällande studier och yrkesroller - däribland finans, design/reklam och företagande - är deras gemensamma erfarenheter grunden till Nudients framgång idag.

De gemensamma grundarna: Pontus, Max, Vidar

Etablerat i Hong Kong, grundat i Stockholm

Året var 2015 och Vidar studerade i Hong Kong. En dag hittade han ett supertunt telefonskal i en liten gatubutik och han köpte det omedelbart. Skalet gav känslan av att det inte fanns något skal på telefonen och den här känslan kom sedan att bli grunden till idén om Nudient. När Vidar kom tillbaka till Sverige berättade han om det tunna skalet för sina vänner Max och Pontus. Nudient grundades på ett café på Sveavägen, Stockholm 2016.

Etablerat i Hong Kong

Utsikt över Hong Kong-ön.

Vi arbetar konstant med att förbättra våra produkter

Under åren har vi lärt oss mer och mer om våra kunder. Vi tror att nyckeln till en bra produkt är att arbeta interaktivt med kundernas feedback och att hela tiden sträva efter perfektion. För att säkerställa detta har vi ingått i ett samarbete med Jesper Ståhl, en framgångsrik produktdesigner.

Nudient grundades med insikten om att det fanns ett gap på den nordiska marknaden för riktigt tunna skal. Skalet Version 1 Thin släpptes 2016.

Vi släppte Version 2-skalet med ny förbättrad design och vårt berömda signumgrepp.

Genom samarbetet med den prisbelönta skandinaviska designern Jesper Ståhl har Nudients vision, att skapa det perfekta telefonskalet, blivit verklighet i en diskret Scandi-design. Lansering av Version 3, Nudients nya och förbättrade eleganta och sofistikerade tredje utgåva av telefonskal.

I forsknings- och utvecklingsskedet.

Designad av Jesper Ståhl

2021

Idag

Nudient är ett starkt, väletablerat varumärke i Europa, känt för sin produktutveckling inom telefonskal och mobilaccessoarer.

Nu både i digitala och traditionella butiker

2020 var året som Nudient antog ett globalt perspektiv och gjorde sitt inträde på både den digitala och traditionella detaljhandeln.

Gå med i Nudient Studio-familjen