Mobilskal

Låt dig inspireras av stilrena mobilskal i trendig design och mängder av färger för både iPhone och Samsung.

Mobilskal

Hos Nudient hittar du snygga mobilskal i ett stort urval av färger. Skalen är framtagna för att skydda utan att märkas. Här kan du välja mellan mobilskal för iPhone och Samsung. Vi uppdaterar ständigt sortimentet så att du enkelt ska hitta premiumskal till de senaste mobilmodellerna.

Mobilskydd i greppvänliga material

Ett bra skal är inte bara snyggt att se på, det förlänger även din mobils livslängd och skyddar bland annat kameran och mobilens kanter. Nudient erbjuder mobilskal i material som ger ett bra och bekvämt grepp utan att förta originalkänslan. Vår idé bygger på att mobilskalet inte ska dölja känslan av att du har en mobil i handen. För att uppnå den perfekta mobilupplevelsen arbetar vi bland annat med polykarbonatplast. Vi har även transparenta skydd för iPhone och Samsung. De genomskinliga mobilskydden är tillverkade i TPU som ger en gummerad och behaglig yta. När du handlar mobilskal till Samsung eller iPhone hos oss får du alltid en premiumprodukt som inte klibbar i handen och har en perfekt, omslutande passform.

Mobilskal online med snabb leverans

När du handlar mobilskal från Nudient får du en produkt som tack vare en gummering och ett tyg på skalets insida skyddar din mobil på ett optimalt sätt. Vi satsar på kvalitet i alla led, från design till materialval. Skalen har ett tydligt skandinaviskt formspråk. Vi lägger stor vikt vid att produkterna ska kombinera snygg design med användarvänlighet. Om du vill matcha mobilskalet med praktiska tillbehör bör du inte missa våra korthållare och skal för AirPods. Botanisera i utbudet och hitta ditt nya premiumskal. Hos oss får du snabb frakt och 30 dagars öppet köp. Vi arbetar ständigt med att minska vårt avtryck på miljön och alla mobilskal är elegant förpackade i en 100 % återvinningsbar förpackning.