iPhone 13 skal

Handla ditt skal till iPhone 13 från Nudient med snabba leveranser. Mobilskal med stilren design i greppvänligt material.

iPhone 13 skal

iPhone 13 skal

Här kan du shoppa snygga och diskreta skal till iPhone 13. De är så diskreta att de knappt känns i handen samtidigt som de ger ett fullgott skydd mot stötar och fall. Ta en titt bland våra många färger för iPhone 13 skal och hitta din personliga favorit hos Nudient.

Snygga mobilskal till iPhone 13

Hos Nudient står hög kvalitet i fokus vilket märks på våra sköna skal i polykarbonatplast. Vi har tagit fram skräddarsydda skal till iPhone 13 som omsluter din telefon perfekt. Många undviker att använda skal eftersom de inte gillar känslan när man håller i det. Det behöver du inte tänka på när du håller i ditt skal från Nudient. Vi har även korthållare till iPhone 13 så du kan förvara dina viktigaste kort på samma ställe. Vår målsättning är att ge ett hundraprocentigt skydd till din mobil och att du ska få ett skal utöver det vanliga. Skalen kommer i flera härliga nyanser som sätter piff på vardagen.

iPhone 13 skal som kan användas med trådlös laddare

Våra produkter handlar inte bara om utseende utan även om funktionalitet. Därför fungerar samtliga av våra iPhone 13 skal med en trådlös laddare. Om ditt skal blir smutsigt kan du enkelt rengöra det med lite ljummet vatten och en trasa. Ditt iPhone 13 fodral är både skönt att hålla i och glider enkelt ner i fickan när du inte längre vill använda telefonen. Vi på Nudient gick samman med designern Jesper Ståhl för att tillverka dessa innovativa skal som sticker ut ur mängden. Målet har alltid vara att bibehålla känslan av din originaltelefon och samtidigt ge 100 % skydd. Skyddet omsluter din telefon på bästa sätt och skyddar även de fyra kanterna. Beställ din modell redan idag med snabb frakt och öppet köp i 30 dagar. Ta en titt bland vårt stora utbud och se vilken färg som blir din favorit. Det finns flera stilrena varianter att välja bland.