iPhone 12 skal

Köp högkvalitativa iPhone 12 skal i olika färger från Nudient. Bra priser, 30 dagars öppet köp och självklart snabba leveranser.

iPhone 12 skal

Nudient har ett stort utbud med iPhone 12 mobilskal som hjälper dig skydda din telefon på ett optimalt sätt. Skydden finns i olika färger och om du vill kan du välja ett iPhone 12 plånboksfodral, eller korthållare som det heter. Den sätter du enkelt fast på mobilskalet med hjälp av de inbyggda magneterna.

Skydda din telefon med ett mobilskal till iPhone 12

Vårt mål är att skydda din telefon utan att påverka din användarupplevelse. Därför har vi tillverkat ett iPhone 12 mobilskal med magnet som håller kvar vid originalkänslan så mycket som möjligt. Det gäller både när du håller i mobilen och när du trycker på knapparna. Skalet är så tunt att det fungerar med trådlös laddning och ligger skönt i handen. Till skillnad från många andra skal på marknaden är det tillverkat i hård polypropenplast vilket gör att det enkelt glider ner i din väska eller ficka. Du får inte den där klibbiga känslan som andra mobilskal lätt kan ge. Med ett iPhone 12 plånboksfodral förvarar du enkelt alla kort på samma ställe vilket är mycket praktiskt.

iPhone 12 skal i flera olika färger

Vi har ett brett utbud av skal iPhone 12 så att du enkelt kan hitta din favoritfärg. De dova och stilrena färgerna är som en accessoar i sig. Med vårt sköna silikonskal får du ett bra grepp om telefonen och kan enkelt lägga ner den i fickan. Det mjuka tyget på insidan finns till för att ge ytterligare skydd åt telefonen. Hos Nudient lägger vi stor vikt vid passformen och att skalet ska omsluta din telefon på ett optimalt sätt. Det görs med hjälp av slitsar på skalets undersida som enkelt klickar fast i telefonen. Vissa skal är endast en mm tunna för att göra så lite påverkan på telefonen som möjligt. Designen skyddar inte bara hela telefonen och alla fyra hörn utan även kameran. Med våra skydd kan du tryggt bära med din telefon i vardagen utan att vara rädd för stötar eller fall.