iPhone 12 Pro skal

Med ett iPhone 12 Pro skal ser du till att din telefon är skyddad i alla lägen. Välj mellan mobilskal för iPhone i flera olika färger hos Nudient.

iPhone 12 Pro skal

Om du äger en iPhone 12 Pro vill du säkerligen skydda denna på bästa sätt. Ett iPhone 12 Pro mobilskal från Nudient skyddar både kameran och hela baksidan av telefonen inklusive kanterna. Vi har flera olika färger och även transparenta skal för dig som föredrar det. Köp ditt iPhone 12 Pro skal här hos oss.

Mobilskal till iPhone 12 Pro med en unik design

Vi har arbetat länge på att ta fram en design som inte bara skyddar telefonen utan höjer användarupplevelsen. Med ett av våra iPhone 12 Pro mobilskal märker du knappt att skalet sitter på din telefon. Skalen är försedda med magneter som enkelt klickar i din telefon och omsluter den perfekt. Nu slipper du oroa dig mot fall och stötar samtidigt som du använder din telefon. Våra skal till iPhone 12 Pro finns i flera matta och fina färger som du enkelt kan matcha till en handväska eller någon annan accessoar. Du som vill vara lite mer diskret väljer med fördel en av våra transparenta alternativ med lika bra grepp och skydd.

Skal iPhone 12 pro med skön greppkänsla

Undviker du att köpa mobilskal eftersom du inte gillar hur de känns i handen? Med ett iPhone 12 Pro skal från Nudient behöver du inte längre tänka på det. Våra fodral till iPhone 12 Pro är tillverkade i något som kallas hård polypropenplast. Det klibbar inte och ligger skönt i handen. Dessutom är det enkelt att lägga ner telefonen i fickan när du vill. Du kan även välja ett plånboksfodral till iPhone 12 Pro om du gillar att kunna förvara allt på ett och samma ställe. Vi erbjuder alltid snabba leveranser så du snart kan få hem ditt nya skydd. När du handlar från oss kan du känna dig trygg i att vi ständigt försöker minska på vårt klimatavtryck inom alla led. Du ska kunna välja oss med gott samvete. Ta en titt på våra skal och se vilket som blir din favorit.