iPhone 11 skal

Nudient har ett stort utbud med iPhone 11 skal som skyddar din mobiltelefon. Allt till bra priser och med 30 dagars öppet köp.

iPhone 11 skal

iPhone 11 skal

Köp ditt nya iPhone 11 mobilskal hos Nudient. Det finns fodral till iPhone 11 i en stor mängd olika färger och utbudet uppdateras ofta med nya modeller. Skalen är tunna, skyddar din telefon samt har en enkel och stilren design. Vid köp tillkommer dessutom alltid 30 dagars ångerrätt.

Utmärkta mobilskal till iPhone 11

Mobilskalen från Nudient är tillverkade i polykarbonatplast, har tre lager gummering, och du slipper den klibbiga känslan som kan finnas vid andra silikonskal. Utbudet med fodral och skal till iPhone 11 är brett för att alla ska hitta sin favorit. Plånboksfodral till iPhone 11 kan vara svårare att hitta, men det finns en separat korthållare som du kan fästa på ditt skal och få plats med tre kreditkort. Alla skal till Iphone 11 fungerar utmärkt med trådlös laddning, glider enkelt ner i väskan eller fickan och omsluter din mobil ordentligt. På insidan av skalen finns det dessutom ett mjukt tyg som ger ännu mer skydd till din telefon utan att göra skalet stort och otympligt.

Skal iPhone 11 av högsta kvalitet

Utbudet med skal iPhone 11 från Nudient är brett. Det uppdateras ofta med ny design och skalen finns i en rad olika färger. När du köper ett mobilskal till iPhone 11 är det viktigt att det passar telefonen perfekt och inte sitter för löst. Skalen som finns här har slitsar på nederkanten vilket hjälper skalen att klicka fast ordentligt på din mobiltelefon. Det finns dessutom inbyggda magneter i skalen ifall du skulle vilja komplettera skalet med en korthållare till dina kreditkort. När du beställer ditt mobilskydd får du dessutom 30 dagars öppet köp. Du kan även se fram emot en mycket snabb leverans samt att allting levereras i återvinningsbara förpackningar, detta för att minska de avtryck som vi gör på vår gemensamma miljö. Om du har några frågor eller funderingar om våra mobilskal är du välkommen att kontakta oss via vår hjälpsamma kundtjänst.